Szolgáltatásaink

Rendelőnk korszerű eszközökkel felszerelt - kedvenced biztonságban érezheti magát nálunk.

Alapellátás, védőoltások

A kölyökkori védőoltások célja a házi kedvenceink fertőző betegségekkel (kutyáknál: parvovírusos bélgyulladás, szopornyica, fertőző májgyulladás, parainfluenza és leptospirosis; macskánál: panleukopenia, herpesz- és calicivírus) szembeni védelmének a biztosítása. Fontos, hogy az oltási sorozatot a kölyök állatok (kutya, macska, nyúl, görény) 6-8 hetes kora között elkezdjük. A veszettség elleni védőoltás minden 12 hetes életkort betöltő kutya esetében kötelező, amelyet csak mikrochippel ellátott kutyáknak adhatunk.

Bőrgyógyászat

A bőrgyógyászati vizsgálatainkat a részletes bőrgyógyászati kórelőzmény felvételével kezdjük, amelyhez a tulajdonosnak egy kérdőívet kell kitöltenie. Ezt követi a fizikális vizsgálat és a szőrről, bőrről vett minták levétele. A levett minták egy részét a rendelőben mikroszkópos vizsgálattal (szőr, bőrkaparék és citológiai vizsgálat) értékeljük, másik részét pedig laboratóriumi vizsgálatra (baktérium tenyésztés, gomba kimutatás) küldjük. A bőrbetegségtől függően adott esetekben (hormonális-, allergiás betegségeknél) vérvételt is végzünk. Számos bőrbetegségről olvashat "Továbbiak" menüpont alatt.

Sebészeti ellátás

Felszerelt műtönkben (altatógép, betegfigyelő monitor, fűthető műtőasztal) lágyszöveti sebészi beavatkozásokat (ivartalanítás, császármetszés, daganat eltávolítás stb.) végzünk. A műtéteket, kivéve a sürgőseseteket előzetes időpont egyeztetés alapján végezzük. A műtét előtti tudnivalókról további információt a talál a "Továbbiak, majd hasznos információk" menüpontban. 

Fogászat

Kutyák, macskák, görények rendszeres fogászati ellátása nem csak a kellemetlen szájbűz miatt fontos, hanem a kedvencünk egészségi állapotának megőrzése miatt is. A súlyos fogkövesség és ínygyulladás az állatnak rágási nehézséget, a szervezetében gyulladást (szájüregben gennyesedést, a közeli nyirokcsomók megnagyobbodását), sőt akár szívbetegséget is okozhat.

A rendelőkben lehetőség van a nyulak és tengeri malacok, deguk, csincsillák fogainak korrekciójára is. 

Egyéb szolgáltatások

Az Ön kényelme érdekében

Bankkártyás fizetés

Már kártyával is fizethet nálunk

Ingyenes parkolás

Rengeteg ingyenes parkolóhely áll az Ön rendelkezésére