Rólunk

Csapatunk mindig rendelkezésére áll négylábú, bundás barátodnak. Igyekszünk a lehető legjobb ellátást biztosítani nekik, Neked pedig megfelelő tájékoztatást.

Dr. Kovács Mónika szakállatorvos

Állatorvosi diplomámat 2013-ban szereztem meg a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Állatorvostan hallgatóként egy ösztöndíj keretein belül lehetőségem volt a müncheni egyetemi klinikán is több hónapos tapasztalatot szerezni. Klinikai gyakorlatomat ezután egy nagy forgalmú vidéki állatkórházban szereztem, ahol három éves munkám alatt a legkülönbözőbb esetekkel találkozhattam, megismerhettem a sürgősségi és általános betegellátás minden részletét. Az ott szerzett tapasztalatokért azóta is hálás vagyok a csapat dolgozóinak. Kutyák és macskák belgyógyászati és sebészeti ellátása mellett speciális érdeklődési területeim közé tartozik a bőrgyógyászat, valamint a rágcsálók gyógyítása.

Szakmai tudásomat folyamatosan igyekszem bővíteni és mélyíteni, rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, konferenciákon. 2016 óta tagja vagyok a Magyar Bőrgyógyászati egyesületnek.

Szabadidőmben szívesen futok, olvasok, túrázok és természetesen a kiskutyámat is mindenhová magammal viszem.


Dr. Ludányi András állatorvos

2018-ban diplomáztam a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen. Már a tanulmányaim alatt rendkívül közel állt hozzám az egzotikus kisállatok gyógyászata, valamint igyekeztem minél több helyen tapasztalatot gyűjteni az egyetem adta keretek között. Így tanultam többek között Olaszországban is, gyakornokként hosszú időn át a Fővárosi Állatkert állatorvos csapatát erősítettem, valamint a Barcelonai Állatkert hivatalos, egzotikus állatorvosi posztgraduális gyakornoki programjában is részt vettem. A szakmai karrieremet a budapesti Chiru-vet állatorvosi szakrendelőben kezdtem, ahol kutyák és cicák mellett lehetőségem volt nyulakkal és rágcsálókkal, de ezen túl hüllőkkel és madarakkal is sokat foglalkozni. Beletanultam a sürgősségi betegellátásba és műtéti tapasztalatokat is gyűjtöttem. Nagyon hálás vagyok a rengeteg tudásért, amit az ott töltött időszak alatt gyűjtöttem. Később eltöltöttem tizennégy hónapot állatorvosként a hollandiai "Seal Centre Pieterburen", fóka rehabilitációs központban, ahol beletanultam a vadállatok orvosi ellátásába, az ehhez szükséges sajátos szemléletmódot és technikákat is elsajátítottam.

Célom, hogy az egzotikus kisállatok teljes körű, magas színvonalú ellátását biztosítsam, ennek érdekében pedig igyekszem folyamatosan szakmailag fejlődni, továbbképzéseken és konferenciákon gyakran részt venni.

Szabadidőmben szeretek utazni, olvasni, valamint minél több időt eltölteni a természetben, túrázni, kerékpározni és nagyon érdekel az ornitológia.

Képek


Felszereltség


Digitális röntgen

Hasi Ultrahang