Rólunk

Csapatunk mindig rendelkezésére áll négylábú, bundás barátodnak. Igyekszünk a lehető legjobb ellátást biztosítani nekik, Neked pedig megfelelő tájékoztatást.

Dr. Kovács Mónika szakállatorvos

Állatorvosi diplomámat 2013-ban szereztem meg a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Állatorvostan hallgatóként egy ösztöndíj keretein belül lehetőségem volt a müncheni egyetemi klinikán is több hónapos tapasztalatot szerezni. Klinikai gyakorlatomat ezután egy nagy forgalmú vidéki állatkórházban szereztem, ahol három éves munkám alatt a legkülönbözőbb esetekkel találkozhattam, megismerhettem a sürgősségi és általános betegellátás minden részletét. Az ott szerzett tapasztalatokért azóta is hálás vagyok a csapat dolgozóinak. Kutyák és macskák belgyógyászati és sebészeti ellátása mellett speciális érdeklődési területeim közé tartozik a bőrgyógyászat, valamint a rágcsálók gyógyítása.

Szakmai tudásomat folyamatosan igyekszem bővíteni és mélyíteni, rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, konferenciákon. 2016 óta tagja vagyok a Magyar Bőrgyógyászati egyesületnek.

Szabadidőmben szívesen futok, olvasok, túrázok és természetesen a kiskutyámat is mindenhová magammal viszem.

Képek


Felszereltség


Digitális röntgen

Hasi Ultrahang