Akció

Őszi kedvezményes egészségmegőrző csomagajánlat kutyáknak és macskáknak

Akár 9000 Ft megtakarítás

Mint Rendelőnk mottója is kifejezi "Fókuszban az Egészség" , ezért legfontosabb célkitűzésünk, hogy megőrizzük a kisállatok egészségét és időben diagnosztizáljuk az egészségügyi elváltozásokat. Ezt figyelembe véve három kedvezményes szűrővizsgálati csomagot alakítottunk ki Ön számára, mellyel nemcsak a kisállata egészségügyi állapotáról kaphat egy átfogó képet de pénzt is megtakaríthat.

A lent található táblázatban megtalálhatja az Ön számára megfelelő csomagot. A csomagárak 15% kedvezményt tartalmaznak az alapárakhoz képest és minden csomaghoz ajándék kupont adunk amit a következő látogatásánál igénybe vehet. A csomagokban jelölt vizsgálatokat egy adott látogatás alkalmával hajtjuk végre. Az adott vizsgálatok 20 perc és 1 óra közötti időtartamot vehet igénybe.

Önnek nincs semmi dolga, mit válasszon egy csomagot és foglaljon időpontot. 

Vizsgálati csomagok elérhetőek Október 30-ig. Az akciós csomagok igénybevételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges, megjelölve a választott csomagot. Az ajándék kuponok névre szólóak és beváltásuk minimum 5000 Ft értékű szolgáltatás igénybevétele vagy vásárlás esetén vehető igénybe.   

Bejelentkezni a 06 20 414 414 4 -es telefonszámon, vagy online az oldalunkon.